.

.
επιστροφή στην κεντρική σελίδα του Ωδείου

ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2019 στο Θέατρο Πέτρας - σκηνή Πήτερ ΜπρουκΠέμπτη 27 Ιουνίου 2019 – Θέατρο Πέτρας, Σκηνή Πήτερ Μπρουκ.
Συναυλία από Τμήματα του Δημοτικού Ωδείου Πετρούπολης

Το Δημοτικό Ωδείο Πετρούπολης παρουσιάζει με αντιπροσωπευτικό τρόπο μερικούς από τους βασικούς τομείς της καλλιτεχνικής-εκπαιδευτικής λειτουργίας του, σε μία συναυλία που συνδυάζει ποιοτική ψυχαγωγία και ποικιλία. Συμμετέχουν: το Συγκρότημα Παραδοσιακής Μουσικής (επιμέλεια Νέστορας Δρούγκας), τελειόφοιτοι σπουδαστές Κλασικής Μουσικής από την τάξη Μουσικής Δωματίου του Πάνου Λουμάκη, η τάξη Κλασικού και Σύγχρονου Τραγουδιού της Εύας Μιχελιδάκη (πιανιστική συνοδεία Πάνος Λουμάκης και Πάνος Πανάκος) και το Συγκρότημα Τζαζ (διδασκαλία Γιάννης Τσουμπρής, Δημήτρης Μικέλης) με προσκεκλημένο τον φημισμένο τζαζ-βιολίστα Μιχάλη Καταχανά. Την συναυλία τιμητικά θα ανοίξει η Χορωδία των ΚΑΠΗ Δήμου Πετρούπολης, υπό την διδασκαλία και διεύθυνση του Δημήτρη Μαστροσπύρου (καθηγητή Βυζαντινής Μουσικής και Παραδοσιακού Τραγουδιού του Ωδείου μας). Ώρα έναρξης 21.00.

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019 – Θέατρο Πέτρας, Σκηνή Πήτερ Μπρουκ.
Συναυλία του Τμήματος Μοντέρνας Μουσικής του Δημοτικού Ωδείου Πετρούπολης

Το Τμήμα Μοντέρνων Οργάνων του Δημοτικού Ωδείου Πετρούπολης, σε μία συναυλία καθιερωμένη εδώ και 25 χρόνια, παρουσιάζει δημοφιλή ροκ μουσική των χρυσών δεκαετιών 70s, 80s, 90s. Πέρα από τους σπουδαστές του Ωδείου από το Μοντέρνο Τμήμα αλλά και των Τάξεων Κλασικής Μουσικής, συμμετέχουν παλαιοί μας απόφοιτοι, μέλη της Φιλαρμονικής Δήμου Πετρούπολης, καθώς επίσης συμπράττουν νεαροί μουσικοί από την πόλη μας. Οι ενορχηστρώσεις, η διδασκαλία και ο γενικός συντονισμός της συναυλίας είναι του καθηγητή ηλεκτρικής κιθάρας του Ωδείου μας Δημήτρη Αθανασόπουλου. Ώρα έναρξης 21.00.